29 april.

Hallå!
Snart har jag helg! För vi är lediga imorgon och på torsdag är det ju röd dag och fredag en klämdag så 5 dagars ledighet är inte så illa faktiskt! Har bara ca en halv lektion kvar innan jag får börja fara hem. Har dock helt fel skor på mig då jag är barfota i sandaler så mina tår får ta stryk. Eller som Jonte alltid säger "Är huvudet dumt får kroppen lida". Känner att det citatet passa ganska bra in på mig idag. 
Annars så fick jag härligt nyheter idag då jag fick veta att jag och Frida kommer gå samma utbildning till hösten och det är en utbildning som vi båda verkligen vill gå och då får jag ju träffa min tös lite oftare! Nu är det ju typ en gång i månaden max som vi har tid att träffas.
Så detta måste vara första gången någonsin som jag faktsikt längtar tills sommarlovet är över. 1 spetember får gärna komma så fort som möjligt!
Ska berätta mer om utbildningen senare och vad det är för någon för det tror jag inte att jag nämnt tidigare. Men nu ska jag vänta på att Amanda blir klar med provet som vi precis har haft så ska vi sedan gå till den korta stunden av lektionen som är kvar.